KSENIA_vdWEERD
Meldkamer tekst

Meldkamer

Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel.... 

Deze uitspraak zal u niet onbekend voorkomen. VAN DER WEERD Beveiligingen wil een sterke schakel die bestaat uit u als onze klant en opdrachtgever, ons bedrijf als installateur/onderhouder en de meldkamer waar de beveiliging op aangesloten is. Wij hebben een overeenkomst met de beste meldkamer (tevens de grootste) van Nederland namelijk Security Monitoring Centre B.V. met Alarmcentrales in Tiel en Roermond. 

De SMC AlarmCentrales zijn uitgerust met geavanceerde, dubbel uitgevoerde apparatuur en voldoen aan alle huidige en toekomstige eisen van het Ministerie van justitie, het Nationaal Centrum voor Preventie (BORG-gecertificeerd),VEBON (Beveiligingsbranche) en de politie.

Wenst u alarmopvolging of bent u verplicht tot alarmopvolging door een particuliere bewakingsdienst dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke particuliere beveiligingsdienst het beste bij u past. Hierin spelen wij ook een bemiddelende rol waardoor u niet zelf, als onbekende in dit traject, uw keuzes hoeft te maken. Kortom: VAN DER WEERD Beveiligingen verzorgt het hele beveiligings-traject voor u!!   
 
In Nederland waakt SMC al jarenlang op flexibele en innovatieve wijze over een gestaag groeiende klantenkring. De kwaliteit van deze activiteiten komt onder andere tot uitdrukking in het ISO 9002- certificaat, dat SMC als eerste particuliere alarmcentrale in Nederland sinds 1992 in bezit heeft. 
VAN DER WEERD Beveiligingen is al jarenlang een partner van SMC. Een samenwerking tot volle tevredenheid van beide kanten, waarbij ons uitgangspunt is dat u tevreden moet zijn over de dienstverlening van de alarmcentrale. Naast de betrouwbaarheid van de meldkamer zijn tevens de aansluitkosten van belang. Door onze samenwerking hebben wij scherpe tarieven kunnen afspreken waardoor wij u niet alleen de beste meldkamer kunnen bieden maar tevens zeer concurrerende aanbiedingen kunnen doen.

Van der Weerd Elektrotechniek logo
Van der Weerd Elektrotechniek

Onze diensten

Bekijk de diensten die wij u kunnen aanbieden
inbraakbeveiliging-2

Inbraakbeveiliging

Lees meer over Inbraakbeveiliging

De nieuwe beveiligingswet is van kracht geworden. Deze wet stelt hoge eisen aan bedrijven en organisaties die beveiligingsdiensten leveren en beveiligingsinstallaties aanbrengen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Lees meer over Camerabeveiliging

Camerasystemen hebben hun waarde bewezen in de strijd tegen criminaliteit zoals diefstal en overvallen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
zonnepanelen

Zonnepanelen

Lees meer over Zonnepanelen

Wij installeren CIGS panelen van TSMC (ook wel daglicht panelen genoemd). Een nieuwe technologie panelen die zeer goede prestaties leveren met diffuus licht en op warme dagen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
elektrotechniek

Elektrotechniek

Lees meer over Elektrotechniek

Als specialist op het gebied van verlichting en elektrische installaties van tankstations heeft ons bedrijf een nieuwe LED-armatuur ontwikkeld dat uniek is en bijzonder geschikt als luifel armatuur

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
meldkamer

Meldkamer

Lees meer over Meldkamer

\"Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel...\" Deze uitspraak zal u niet onbekend voorkomen. VAN DER WEERD Beveiligingen wil een sterke schakel die bestaat uit u als onze klant en opdrachtgever.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
toegangscontrole

Toegangscontrole

Lees meer over Toegangscontrole

Naast camera bewaking is toegangscontrole een belangrijk middel om de veiligheid binnen bedrijven te vergroten. Toegangscontrole begint vaak al buiten.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
nieuws

Projecten

Lees meer over Projecten

Bekijk ons meest recente opgeleverde werk, voor scholen bedrijven en tankstations!

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek

Copyright © van der Weerd Beveiligingen - Alle rechten voorbehouden