KSENIA_vdWEERD
Bedrijfspanden beveiligen

Bedrijfspanden beveiligen met verschillende beveiligingssystemen

Bedrijfspanden beter beveiligen tegen inbraak en ongenodigde gasten? Camera’s laten plaatsen bij bedrijfspanden? Of wilt u bedrijfspanden koppelen aan een meldkamer? Voor optimale veiligheid bij bedrijfspanden kan het team van VAN DER WEERD Beveiligingen passende maatregelen treffen. VAN DER WEERD Beveiligingen is namelijk gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijfspanden. Wij leveren beveiligingsdiensten en brengen beveiligingsinstallaties aan die voldoen aan de strenge geldende normen en eisen. Ons team bestaat uit specialisten die betrouwbaar zijn en beschikken over de benodigde vakkennis. Door onze kennis kunnen wij passende maatregelen treffen om de veiligheid van bedrijfspanden te waarborgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs.

Veiligheidssystemen voor bedrijfspanden

Zoekt u passende veiligheidssystemen voor bedrijfspanden? Waardevolle spullen van uw collega’s goed kunnen bewaken? In bedrijfspanden waar veel mensen aan het werk zijn moeten goed beveiligd worden. VAN DER WEERD Beveiligingen is dagelijks bezig met het leveren van veiligheidssystemen voor uiteenlopende bedrijfspanden. Wij kunnen verschillende beveiligingssystemen toepassen in bedrijfspanden en bieden passende totaaloplossingen. Enkele voorbeelden zijn:

Meer over deze beveiligingssystemen voor bedrijfspanden vertellen wij u graag.

Camera’s voor bedrijfspanden

Veel van onze klanten kiezen ervoor om camera’s te laten plaatsen voor bedrijfspanden. Met camera beveiliging kunt u overvallers of vandalen identificeren en voorkomt u problemen. Wilt u ook camera’s laten plaatsen in en om uw bedrijfspanden, dan verzorgen wij dit graag. Bedrijfspanden zijn in goede handen bij VAN DER WEERD Beveiligingen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Weerd Elektrotechniek logo
Van der Weerd Elektrotechniek
Bedrijfspanden beveiligen met verschillende beveiligingssystemen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze diensten

Bekijk de diensten die wij u kunnen aanbieden
inbraakbeveiliging-2

Inbraakbeveiliging

Lees meer over Inbraakbeveiliging

De nieuwe beveiligingswet is van kracht geworden. Deze wet stelt hoge eisen aan bedrijven en organisaties die beveiligingsdiensten leveren en beveiligingsinstallaties aanbrengen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Lees meer over Camerabeveiliging

Camerasystemen hebben hun waarde bewezen in de strijd tegen criminaliteit zoals diefstal en overvallen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
zonnepanelen

Zonnepanelen

Lees meer over Zonnepanelen

Wij installeren CIGS panelen van TSMC (ook wel daglicht panelen genoemd). Een nieuwe technologie panelen die zeer goede prestaties leveren met diffuus licht en op warme dagen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
elektrotechniek

Elektrotechniek

Lees meer over Elektrotechniek

Als specialist op het gebied van verlichting en elektrische installaties van tankstations heeft ons bedrijf een nieuwe LED-armatuur ontwikkeld dat uniek is en bijzonder geschikt als luifel armatuur

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
meldkamer

Meldkamer

Lees meer over Meldkamer

\"Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel...\" Deze uitspraak zal u niet onbekend voorkomen. VAN DER WEERD Beveiligingen wil een sterke schakel die bestaat uit u als onze klant en opdrachtgever.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
toegangscontrole

Toegangscontrole

Lees meer over Toegangscontrole

Naast camera bewaking is toegangscontrole een belangrijk middel om de veiligheid binnen bedrijven te vergroten. Toegangscontrole begint vaak al buiten.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
nieuws

Projecten

Lees meer over Projecten

Bekijk ons meest recente opgeleverde werk, voor scholen bedrijven en tankstations!

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek

Copyright © van der Weerd Beveiligingen - Alle rechten voorbehouden