KSENIA_vdWEERD
Boetieken beveiligen

Boetieken beveiligen met passende veiligheidssystemen

Boetieken beter beveiligen? Op zoek naar een bedrijf dat veiligheidssystemen kan leveren, monteren en onderhouden voor boetieken? Neem dan contact op met VAN DER WEERD Beveiligingen om te bespreken wat wij voor boetieken kunnen betekenen.

VAN DER WEERD Beveiligingen is al vele jaren actief in het bieden van passende totaaloplossingen als het gaat om het beveiligen van boetieken en meer. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om ongenodigde gasten buiten te laten en diefstal tegen te gaan. De medewerkers van VAN DER WEERD Beveiligingen zijn professionals en komen graag bij u langs en bij boetieken om de situatie te bekijken. Aan de hand hiervan kunnen we bekijken welke passende beveiligingssystemen er geleverd kunnen worden. Heeft u al beveiligingssystemen in uw boetieken? Zijn deze toe aan onderhoud? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn.

VAN DER WEERD Beveiligingen voor het beveiligen van boetieken

Als het gaat om beveiliging en elektrotechniek voor boetieken moet u beslist bij ons zijn. Of het nu gaat om inbraakbeveiliging of camerabeveiliging, VAN DER WEERD Beveiligingen biedt het aan. Wij hebben door de jaren heen vele boetieken voorzien van passende systemen en onderscheiden ons in:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Goede systemen
  • Advies
  • Onderhoudsdienst

Ons team is gespecialiseerd in beveiligingssystemen en levert boetieken beslist het beste.

Beveiliging van boetieken en haar personeel

Als u uw boetieken goed wilt beschermen kunt u bij ons informeren op welke manier u dit kunt doen. Eén van de mogelijke opties voor boetieken zijn de NetworX systemen. De NetworX systemen zijn allemaal draadloos en dragen bij aan optimale veiligheid. Graag vertellen wij u meer over deze systemen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor camerabeveiliging en inbraakbeveiliging.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Weerd Elektrotechniek logo
Van der Weerd Elektrotechniek
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze diensten

Bekijk de diensten die wij u kunnen aanbieden
inbraakbeveiliging-2

Inbraakbeveiliging

Lees meer over Inbraakbeveiliging

De nieuwe beveiligingswet is van kracht geworden. Deze wet stelt hoge eisen aan bedrijven en organisaties die beveiligingsdiensten leveren en beveiligingsinstallaties aanbrengen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Lees meer over Camerabeveiliging

Camerasystemen hebben hun waarde bewezen in de strijd tegen criminaliteit zoals diefstal en overvallen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
zonnepanelen

Zonnepanelen

Lees meer over Zonnepanelen

Wij installeren CIGS panelen van TSMC (ook wel daglicht panelen genoemd). Een nieuwe technologie panelen die zeer goede prestaties leveren met diffuus licht en op warme dagen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
elektrotechniek

Elektrotechniek

Lees meer over Elektrotechniek

Als specialist op het gebied van verlichting en elektrische installaties van tankstations heeft ons bedrijf een nieuwe LED-armatuur ontwikkeld dat uniek is en bijzonder geschikt als luifel armatuur

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
meldkamer

Meldkamer

Lees meer over Meldkamer

\"Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel...\" Deze uitspraak zal u niet onbekend voorkomen. VAN DER WEERD Beveiligingen wil een sterke schakel die bestaat uit u als onze klant en opdrachtgever.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
toegangscontrole

Toegangscontrole

Lees meer over Toegangscontrole

Naast camera bewaking is toegangscontrole een belangrijk middel om de veiligheid binnen bedrijven te vergroten. Toegangscontrole begint vaak al buiten.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
nieuws

Projecten

Lees meer over Projecten

Bekijk ons meest recente opgeleverde werk, voor scholen bedrijven en tankstations!

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek

Copyright © van der Weerd Beveiligingen - Alle rechten voorbehouden