KSENIA_vdWEERD
Camera beveiliging

Camera beveiliging bij een tankstation, woning of kantoor?

Camera beveiliging laten plaatsen bij een tankstation, woning of kantoor? Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in camera beveiliging en een passende camera kan leveren en installeren? Maak dan een afspraak met VAN DER WEERD Beveiligingen.

VAN DER WEERD Beveiligingen is hét aangewezen adres voor camera beveiliging. Met camera beveiliging kunt u ten alle tijden controleren wat er rondom uw pand gebeurt. Wilt u buiten of binnen camera’s? Of op beide plekken. Afhankelijk van uw wensen en de situatie kunnen wij passende camera beveiliging bieden. Wij voldoen aan alle eisen van de nieuwe beveiligingswet. Naast camera beveiliging kunt u bij ons terecht voor:

  • Toegangscontrole
  • Inbraakbeveiliging
  • Advies
  • Onderhoud
  • Installatie

Wij leveren camera beveiliging met certificering, hierdoor voldoet u aan de eisen van de verzekeraar.

Voordelen van camera beveiliging

In de afgelopen jaren hebben wij voor vele klanten camera beveiliging mogen toepassen. Vooral in winkels komt diefstal veel voor. Met behulp van camera beveiliging kan dit worden tegenhouden en opgelost. Maar ook op scholen verdwijnen er soms spullen of worden er spullen vernield. Daarom kiezen veel scholen voor camera beveiliging. Camera beveiliging biedt veiligheid, signaleert ongewenste bezoekers, beschermd uw eigendommen en houdt inbrekers tegen. Wilt u ook camera beveiliging? Wij installeren dit graag.

Camera beveiliging met camera’s van hoge kwaliteit

Als u kiest voor camera beveiliging verzorgd door VAN DER WEERD Beveiligingen bent u verzekerd van camera’s van zeer goede kwaliteit. Onze camera’s functioneren naar behoren en zorgen ervoor dat uw veiligheid wordt verhoogd. Bent u benieuwd welke camera’s wij kunnen leveren voor camera beveiliging? Maak dan een afspraak. Om de juiste camera beveiliging te kunnen vinden voor uw situatie nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Aan de hand hiervan stellen we een plan op en bieden we passende camera beveiliging. Meer informatie? Wij geven dat graag.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Weerd Elektrotechniek logo
Van der Weerd Elektrotechniek
Camera beveiliging bij een tankstation, woning of kantoor?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze diensten

Bekijk de diensten die wij u kunnen aanbieden
inbraakbeveiliging-2

Inbraakbeveiliging

Lees meer over Inbraakbeveiliging

De nieuwe beveiligingswet is van kracht geworden. Deze wet stelt hoge eisen aan bedrijven en organisaties die beveiligingsdiensten leveren en beveiligingsinstallaties aanbrengen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Lees meer over Camerabeveiliging

Camerasystemen hebben hun waarde bewezen in de strijd tegen criminaliteit zoals diefstal en overvallen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
zonnepanelen

Zonnepanelen

Lees meer over Zonnepanelen

Wij installeren CIGS panelen van TSMC (ook wel daglicht panelen genoemd). Een nieuwe technologie panelen die zeer goede prestaties leveren met diffuus licht en op warme dagen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
elektrotechniek

Elektrotechniek

Lees meer over Elektrotechniek

Als specialist op het gebied van verlichting en elektrische installaties van tankstations heeft ons bedrijf een nieuwe LED-armatuur ontwikkeld dat uniek is en bijzonder geschikt als luifel armatuur

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
meldkamer

Meldkamer

Lees meer over Meldkamer

\"Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel...\" Deze uitspraak zal u niet onbekend voorkomen. VAN DER WEERD Beveiligingen wil een sterke schakel die bestaat uit u als onze klant en opdrachtgever.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
toegangscontrole

Toegangscontrole

Lees meer over Toegangscontrole

Naast camera bewaking is toegangscontrole een belangrijk middel om de veiligheid binnen bedrijven te vergroten. Toegangscontrole begint vaak al buiten.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
nieuws

Projecten

Lees meer over Projecten

Bekijk ons meest recente opgeleverde werk, voor scholen bedrijven en tankstations!

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek

Copyright © van der Weerd Beveiligingen - Alle rechten voorbehouden