KSENIA_vdWEERD
Juweliers

Juweliers die last hebben van inbraak kunnen bij VAN DER WEERD Beveiligingen terecht!

Juweliers die veel last hebben van inbraak? Effectieve beveiligingssytemen nodig voor juweliers om te zorgen voor meer veiligheid en minder diefstal en inbraak? Ongewenst bezoek in juweliers buiten laten? Bespreek dan wat VAN DER WEERD Beveiligingen voor juweliers kan betekenen. Vandaag de dag komt het helaas regelmatig voor dat juweliers te maken hebben met diefstal. Inbraakbeveiliging is daarom beslist onmisbaar geworden. VAN DER WEERD Beveiligingen levert kwalitatief goed werk tegen een verantwoorde, maar een concurrerende prijs, zodat juweliers het prettig vinden om met ons te werken. In de afgelopen jaren hebben wij al voor vele juweliers passende beveiligingssystemen mogen leveren. Deze klanten maken vandaag de dag gebruik van onze 24 uurs servicedienst. Graag onderscheiden wij ons van andere, dat vindt u terug in onze manier van werken. Onze juweliers klanten vinden dat prettig.

Beveiligingsservice voor juweliers

Als het gaat om juweliers hebben wij speciale systemen en diensten op het gebied van beveiliging. Zo houden wij ons bezig met:

  • Ontwerpen
  • Installeren
  • Onderhouden

van elektrotechnische installaties voor diverse winkels en bedrijven waaronder juweliers. Heeft u een grote juwelier en wilt u deze voorzien van camerabeveiliging? Een andere vorm van beveiliging laten installeren? Wij verzorgen dit graag. Aan de hand van een passend beveiligingsplan adviseren wij welke beveiligingssystemen het beste bij uw wensen aansluiten.

Onderhoud aan beveiligingssystemen voor juweliers

Heeft u al een goed beveiligde juwelierszaak? Heeft het beveiligingssysteem onderhoud nodig? Ook voor onderhoud aan beveiligingssystemen kunnen juweliers bij ons terecht. Beveiligingssystemen moeten namelijk optimaal functioneren om ervoor te zorgen dat inbraken tegen gehouden worden. Maak een afspraak en wij komen direct langs.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Weerd Elektrotechniek logo
Van der Weerd Elektrotechniek
Juweliers die last hebben van inbraak kunnen bij VAN DER WEERD Beveiligingen terecht!
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze diensten

Bekijk de diensten die wij u kunnen aanbieden
inbraakbeveiliging-2

Inbraakbeveiliging

Lees meer over Inbraakbeveiliging

De nieuwe beveiligingswet is van kracht geworden. Deze wet stelt hoge eisen aan bedrijven en organisaties die beveiligingsdiensten leveren en beveiligingsinstallaties aanbrengen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Lees meer over Camerabeveiliging

Camerasystemen hebben hun waarde bewezen in de strijd tegen criminaliteit zoals diefstal en overvallen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
zonnepanelen

Zonnepanelen

Lees meer over Zonnepanelen

Wij installeren CIGS panelen van TSMC (ook wel daglicht panelen genoemd). Een nieuwe technologie panelen die zeer goede prestaties leveren met diffuus licht en op warme dagen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
elektrotechniek

Elektrotechniek

Lees meer over Elektrotechniek

Als specialist op het gebied van verlichting en elektrische installaties van tankstations heeft ons bedrijf een nieuwe LED-armatuur ontwikkeld dat uniek is en bijzonder geschikt als luifel armatuur

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
meldkamer

Meldkamer

Lees meer over Meldkamer

\"Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel...\" Deze uitspraak zal u niet onbekend voorkomen. VAN DER WEERD Beveiligingen wil een sterke schakel die bestaat uit u als onze klant en opdrachtgever.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
toegangscontrole

Toegangscontrole

Lees meer over Toegangscontrole

Naast camera bewaking is toegangscontrole een belangrijk middel om de veiligheid binnen bedrijven te vergroten. Toegangscontrole begint vaak al buiten.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
nieuws

Projecten

Lees meer over Projecten

Bekijk ons meest recente opgeleverde werk, voor scholen bedrijven en tankstations!

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek

Copyright © van der Weerd Beveiligingen - Alle rechten voorbehouden