KSENIA_vdWEERD
Kampen

Juweliers in o.a. Kampen optimaal beveiligen tegen inbraak?

Wilt u ongewenst bezoek in juweliers in de buurt van Kampen buiten houden? Steeds meer juweliers krijgen te maken met inbraak, diefstal en ongewenst bezoek op meerdere tijdstippen van de dag. Bescherming van de artikelen in juweliers is daardoor beslist geen overbodige luxe. Wilt u juweliers beschermen met inbraakbeveiligingssystemen? Dan bent u bij VAN DER WEERD Beveiligingen aan het juiste adres. VAN DER WEERD Beveiligingen levert kwalitatief goed werk tegen een verantwoorde, maar een concurrerende prijs, zodat juweliers het prettig vinden om met ons te werken. Daarnaast biedt VAN DER WEERD Beveiligingen zeer goede service voor juweliers in de buurt van Kampen en beschikt over een 24 uurs servicedienst. Wij weten als geen ander hoe belangrijk beveiliging van juweliers is. Bij ons staat kwaliteit, betrouwbaarheid en service voorop. Wij werken uitsluitend met goed gekeurde beveiligingsmaterialen die aan de eisen en normen voldoen. Tevens kunnen wij deze op de juiste manier installeren.

Beveiligingsdiensten voor juweliers in de regio Kampen

VAN DER WEERD Beveiligingen houdt zich bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties voor diverse winkels en bedrijven waaronder juweliers in de buurt van Kampen en omgeving. De elektrotechnische installaties waar VAN DER WEERD Beveiligingen zich mee bezig houdt zijn o.a. verlichtingsinstallaties licht- en kracht installaties en data netwerken. VAN DER WEERD Beveiligingen installeert voor diverse winkels en bedrijven waaronder juweliers. VAN DER WEERD Beveiligingen installeert voor zowel grote juweliers winkels als kleine. Wij zien het beveiligen van juweliers als maatwerk. Doordat iedere situatie anders is komen wij deze graag bekijken. Zo kunnen wij een beveiligingsplan uitwerken dat zorgt voor optimale veiligheid van juweliers.

Inbraakbeveiligingsprogramma voor juweliers in o.a. Kampen

Speciaal voor juweliers in Kampen en omgeving bieden wij een inbraakbeveiligingsprogramma met verschillende systemen. Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in:

  • Adviseren
  • Leveren
  • Implementeren
  • Onderhouden

Hierdoor kunnen wij passende systemen leveren voor juweliers in de buurt van Kampen en omgeving. Doordat het aantal inbraken in juweliers stijgt is het van belang hier op in te spelen. Voorkomen is beter van genezen. Maak daarom tijdig een afspraak en beveilig alle juweliers.

Juweliers optimaal beveiligen tegen inbraak.

Van der Weerd Elektrotechniek logo
Van der Weerd Elektrotechniek
Juweliers in o.a. Kampen optimaal beveiligen tegen inbraak? 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze diensten

Bekijk de diensten die wij u kunnen aanbieden
inbraakbeveiliging-2

Inbraakbeveiliging

Lees meer over Inbraakbeveiliging

De nieuwe beveiligingswet is van kracht geworden. Deze wet stelt hoge eisen aan bedrijven en organisaties die beveiligingsdiensten leveren en beveiligingsinstallaties aanbrengen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Lees meer over Camerabeveiliging

Camerasystemen hebben hun waarde bewezen in de strijd tegen criminaliteit zoals diefstal en overvallen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
zonnepanelen

Zonnepanelen

Lees meer over Zonnepanelen

Wij installeren CIGS panelen van TSMC (ook wel daglicht panelen genoemd). Een nieuwe technologie panelen die zeer goede prestaties leveren met diffuus licht en op warme dagen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
elektrotechniek

Elektrotechniek

Lees meer over Elektrotechniek

Als specialist op het gebied van verlichting en elektrische installaties van tankstations heeft ons bedrijf een nieuwe LED-armatuur ontwikkeld dat uniek is en bijzonder geschikt als luifel armatuur

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
meldkamer

Meldkamer

Lees meer over Meldkamer

\"Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel...\" Deze uitspraak zal u niet onbekend voorkomen. VAN DER WEERD Beveiligingen wil een sterke schakel die bestaat uit u als onze klant en opdrachtgever.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
toegangscontrole

Toegangscontrole

Lees meer over Toegangscontrole

Naast camera bewaking is toegangscontrole een belangrijk middel om de veiligheid binnen bedrijven te vergroten. Toegangscontrole begint vaak al buiten.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
nieuws

Projecten

Lees meer over Projecten

Bekijk ons meest recente opgeleverde werk, voor scholen bedrijven en tankstations!

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek

Copyright © van der Weerd Beveiligingen - Alle rechten voorbehouden