KSENIA_vdWEERD
Kantoren

Kantoren voorzien van goede en effectieve beveiligingssystemen

Kantoren voorzien van goede en effectieve beveiligingssystemen? Zelf bepalen wie er kantoren mogen betreden en wie niet? VAN DER WEERD Beveiligingen kan op verschillende manieren kantoren beter beveiligen.

Wij zijn al vele jaren actief in beveiligingssystemen en kunnen deze leveren, installeren en onderhouden. Bent u benieuwd welke beveiligingssystemen het beste bij kantoren passen? Ons team adviseert u graag. Indien wenselijk kunnen we ook langs komen bij kantoren om de situatie te bekijken. Aan de hand hiervan kunnen we passende maatregelen treffen. Neem contact op en maak een afspraak met VAN DER WEERD Beveiligingen, hét aangewezen adres voor beveiliging controle voor kantoren.

Kantoren beter beveiligen met toegangscontrole

Eén van de manieren om kantoren beter te kunnen beveiligen is door het toepassen van toegangscontrole. Door middel van toegangscontrole bij kantoren kan er bepaald worden wie er wel en wie er niet naar binnen mag. Toegangscontrole bij kantoren kan het beste worden ingevoerd met speciale pasjes. Hiermee krijgt iemand toegang en kan er geregistreerd worden wie er in de kantoren aanwezig zijn. Op deze wijze wordt de toegangscontrole veiliger gemaakt.

Fysieke onderdelen voor kantoren

VAN DER WEERD Beveiligingen levert projectgerichte oplossingen voor kantoren en andere opdrachtgevers. Daarbij leveren wij ook verschillend fysieke onderdelen zoals:

  • Elektrische sloten
  • Tourniquets
  • Slagbomen

Ook brandbeveiliging bij kantoren is van belang. Hiervoor leveren wij ook verschillende systemen. Neem voor meer informatie contact op of bekijk onze website.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Weerd Elektrotechniek logo
Van der Weerd Elektrotechniek
Kantoren voorzien van goede en effectieve beveiligingssystemen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze diensten

Bekijk de diensten die wij u kunnen aanbieden
inbraakbeveiliging-2

Inbraakbeveiliging

Lees meer over Inbraakbeveiliging

De nieuwe beveiligingswet is van kracht geworden. Deze wet stelt hoge eisen aan bedrijven en organisaties die beveiligingsdiensten leveren en beveiligingsinstallaties aanbrengen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Lees meer over Camerabeveiliging

Camerasystemen hebben hun waarde bewezen in de strijd tegen criminaliteit zoals diefstal en overvallen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
zonnepanelen

Zonnepanelen

Lees meer over Zonnepanelen

Wij installeren CIGS panelen van TSMC (ook wel daglicht panelen genoemd). Een nieuwe technologie panelen die zeer goede prestaties leveren met diffuus licht en op warme dagen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
elektrotechniek

Elektrotechniek

Lees meer over Elektrotechniek

Als specialist op het gebied van verlichting en elektrische installaties van tankstations heeft ons bedrijf een nieuwe LED-armatuur ontwikkeld dat uniek is en bijzonder geschikt als luifel armatuur

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
meldkamer

Meldkamer

Lees meer over Meldkamer

\"Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel...\" Deze uitspraak zal u niet onbekend voorkomen. VAN DER WEERD Beveiligingen wil een sterke schakel die bestaat uit u als onze klant en opdrachtgever.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
toegangscontrole

Toegangscontrole

Lees meer over Toegangscontrole

Naast camera bewaking is toegangscontrole een belangrijk middel om de veiligheid binnen bedrijven te vergroten. Toegangscontrole begint vaak al buiten.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
nieuws

Projecten

Lees meer over Projecten

Bekijk ons meest recente opgeleverde werk, voor scholen bedrijven en tankstations!

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek

Copyright © van der Weerd Beveiligingen - Alle rechten voorbehouden