KSENIA_vdWEERD
Kledingzaken beveiligen

Kledingzaken beveiligen tegen inbraak, overvallen en diefstal

Veilig kunnen werken in kledingzaken? Met een gerust gevoel na een drukke werkdag kledingzaken kunnen afsluiten? Niet bang zijn voor inbraak en diefstal? Voor kledingzaken biedt VAN DER WEERD Beveiligingen passende oplossingen.

VAN DER WEERD Beveiligingen is namelijk al vele jaren gespecialiseerd in het leveren van passende beveiligingssystemen voor verschillende klanten, waaronder kledingzaken. Door onze kennis en ervaring mogen wij verschillende installaties leveren voor uiteenlopende kledingzaken. Wij werken altijd volgens de gestelde wensen en eisen van de klant. Daarom zullen we eerst uw wensen bespreken voordat we kledingzaken gaan beveiligen. Onze beveiligingsexperts voorzien u graag van vrijblijvend advies. Maak nu een afspraak om kledingzaken te beveiligen.

Waarom kledingzaken beveiligen?

In kledingzaken is het belangrijk dat het personeel en de klanten een veilig gevoel hebben. Vandaag de dag komt het steeds vaker voor dat er een overval plaats vindt of diefstal. Wilt u dit voorkomen? Laat dan hoogwaardige en erkende beveiligingssystemen aan leggen door een erkend bedrijf. Bij ons kunt u o.a. kiezen uit:

En meer. VAN DER WEERD Beveiligingen installeert beveiliging voor kledingzaken geheel volgens de gestelde eisen. Mede hierdoor komen klanten regelmatig bij ons terug.

Onderhoud aan beveiligingssystemen voor kledingzaken

Heeft u al beveiligingssystemen voor kledingzaken? Zijn deze systemen toe aan een onderhoudsbeurt? Wij bieden voor kledingzaken goede service en onderhoudsdiensten. Zelfs buiten kantooruren kunt u ons bereiken wanneer er storingen zijn aan de beveiligingsinstallaties binnen kledingzaken. Wilt u meer informatie over het beveiligingssysteem dat bij uw kledingzaken past? Of benieuwd naar de prijzen? Neem gerust contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Weerd Elektrotechniek logo
Van der Weerd Elektrotechniek
Kledingzaken beveiligen tegen inbraak, overvallen en diefstal
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze diensten

Bekijk de diensten die wij u kunnen aanbieden
inbraakbeveiliging-2

Inbraakbeveiliging

Lees meer over Inbraakbeveiliging

De nieuwe beveiligingswet is van kracht geworden. Deze wet stelt hoge eisen aan bedrijven en organisaties die beveiligingsdiensten leveren en beveiligingsinstallaties aanbrengen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Lees meer over Camerabeveiliging

Camerasystemen hebben hun waarde bewezen in de strijd tegen criminaliteit zoals diefstal en overvallen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
zonnepanelen

Zonnepanelen

Lees meer over Zonnepanelen

Wij installeren CIGS panelen van TSMC (ook wel daglicht panelen genoemd). Een nieuwe technologie panelen die zeer goede prestaties leveren met diffuus licht en op warme dagen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
elektrotechniek

Elektrotechniek

Lees meer over Elektrotechniek

Als specialist op het gebied van verlichting en elektrische installaties van tankstations heeft ons bedrijf een nieuwe LED-armatuur ontwikkeld dat uniek is en bijzonder geschikt als luifel armatuur

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
meldkamer

Meldkamer

Lees meer over Meldkamer

\"Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel...\" Deze uitspraak zal u niet onbekend voorkomen. VAN DER WEERD Beveiligingen wil een sterke schakel die bestaat uit u als onze klant en opdrachtgever.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
toegangscontrole

Toegangscontrole

Lees meer over Toegangscontrole

Naast camera bewaking is toegangscontrole een belangrijk middel om de veiligheid binnen bedrijven te vergroten. Toegangscontrole begint vaak al buiten.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
nieuws

Projecten

Lees meer over Projecten

Bekijk ons meest recente opgeleverde werk, voor scholen bedrijven en tankstations!

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek

Copyright © van der Weerd Beveiligingen - Alle rechten voorbehouden