KSENIA_vdWEERD
Opticiens

Opticiens beschermen tegen inbraak met een alarm van VAN DER WEERD Beveiligingen

Beveiligingssystemen laten installeren voor opticiens? Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in beveiligingssystemen voor opticiens? Maak dan een afspraak met VAN DER WEERD Beveiligingen en bespreek wat wij voor u kunnen betekenen.

VAN DER WEERD Beveiligingen is al vele jaren actief binnen deze branche en levert passende beveiligingssystemen voor opticiens. Naast beveiligingssystemen leveren wij ook telefooninstallaties voor diverse winkels, waaronder opticiens. Wilt u er ten allen tijden zeker zijn dat deze systemen en installaties binnen opticiens goed functioneren? Maak dan gebruik van onze service- en onderhoudsdienst. Wij zorgen er graag voor dat opticiens beveiligd zijn tegen brand, inbraken en andere onvoorziene situaties.

Optimale beveiliging met passende systemen voor opticiens

Zoekt u passende beveiligingssystemen voor opticiens? Wilt u opticiens kunnen beschermen? VAN DER WEERD Beveiligingen biedt passende systemen die bescherming bieden tegen:

  • Brand
  • Inbraak
  • Diefstal
  • Overvallen
  • Vandalisme

En meer. Op deze manier zorgt u niet alleen voor meer veiligheid maar ook dat opticiens voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van opticiens.

Alarm binnen opticiens

Om eigenaren en politie te kunnen waarschuwen wanneer er ongenodigde gasten binnen opticiens treden kunnen wij een alarm plaatsen. Hierdoor kunt u ingrijpen en alarmeren. Bovendien kunnen beveiligingssystemen eventuele indringers afschrikken. Wilt u toegang belemmeren? Dan is een alarm binnen opticiens aan te raden. VAN DER WEERD Beveiligingen verzekerd u graag van optimale veiligheid. Wij hebben al vele opticiens voorzien van passende beveiligingssystemen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Weerd Elektrotechniek logo
Van der Weerd Elektrotechniek
Opticiens beschermen tegen inbraak met een alarm van VAN DER WEERD Beveiligingen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze diensten

Bekijk de diensten die wij u kunnen aanbieden
inbraakbeveiliging-2

Inbraakbeveiliging

Lees meer over Inbraakbeveiliging

De nieuwe beveiligingswet is van kracht geworden. Deze wet stelt hoge eisen aan bedrijven en organisaties die beveiligingsdiensten leveren en beveiligingsinstallaties aanbrengen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Lees meer over Camerabeveiliging

Camerasystemen hebben hun waarde bewezen in de strijd tegen criminaliteit zoals diefstal en overvallen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
zonnepanelen

Zonnepanelen

Lees meer over Zonnepanelen

Wij installeren CIGS panelen van TSMC (ook wel daglicht panelen genoemd). Een nieuwe technologie panelen die zeer goede prestaties leveren met diffuus licht en op warme dagen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
elektrotechniek

Elektrotechniek

Lees meer over Elektrotechniek

Als specialist op het gebied van verlichting en elektrische installaties van tankstations heeft ons bedrijf een nieuwe LED-armatuur ontwikkeld dat uniek is en bijzonder geschikt als luifel armatuur

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
meldkamer

Meldkamer

Lees meer over Meldkamer

\"Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel...\" Deze uitspraak zal u niet onbekend voorkomen. VAN DER WEERD Beveiligingen wil een sterke schakel die bestaat uit u als onze klant en opdrachtgever.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
toegangscontrole

Toegangscontrole

Lees meer over Toegangscontrole

Naast camera bewaking is toegangscontrole een belangrijk middel om de veiligheid binnen bedrijven te vergroten. Toegangscontrole begint vaak al buiten.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
nieuws

Projecten

Lees meer over Projecten

Bekijk ons meest recente opgeleverde werk, voor scholen bedrijven en tankstations!

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek

Copyright © van der Weerd Beveiligingen - Alle rechten voorbehouden