KSENIA_vdWEERD
Scholen

Scholen én leerlingen beschermen met beveiligingssystemen

Scholen en voornamelijk de leerlingen bescherming tegen geweld? Beter toezicht kunnen houden op scholen? VAN DER WEERD Beveiligingen is de specialist op het gebied van beveiligingen voor o.a. scholen en beschikt over verschillende systemen.

Door de jaren heen hebben wij al vele scholen voorzien van verschillende inbraakbeveiligingssystemen zoals camera’s. Dit is een effectief middel voor scholen om zowel criminaliteit als inbraken tegen te gaan. Ook diefstal van fietsen kan tegengegaan worden met camera’s. U belemmert de toegang tot uw scholen en eigendommen. Om indringers echt af te kunnen schrikken kunt u ook kiezen voor alarmsystemen. Met alarmsystemen kan, indien wenselijk, de politie direct ingeschakeld worden.

Vandalisme op scholen

Helaas komt vandalisme regelmatig voor op scholen. Om vandalisme tegen te gaan kunnen we passende beveiligingssystemen leveren. Pesterijen en ruzies op het schoolplein kunnen tevens goed in de gaten gehouden worden met camera’s. Door het plaatsen van camera's weten kwaadwillende dat Big Brother meekijkt, waardoor het aantal misdrijven op scholen behoorlijk daalt. Kortom, camera’s zijn handig voor het tegengaan van:

  • Ruzies
  • Pesterijen
  • Vandalisme
  • Diefstal
  • Inbraak

Kies voor veiligheid op scholen en laat camera’s plaatsen.

Maatwerk oplossingen voor scholen

Op zoek naar passende beveiligingssystemen voor scholen? VAN DER WEERD Beveiligingen biedt speciale maatwerk oplossingen voor scholen. Benieuwd wat wij allemaal kunnen leveren? Neem gerust contact met ons op. Graag informeren wij u over de mogelijkheden en komen wij bij u langs. Wij kunnen scholen professioneel beveiligen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Weerd Elektrotechniek logo
Van der Weerd Elektrotechniek
Scholen én leerlingen beschermen met beveiligingssystemen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze diensten

Bekijk de diensten die wij u kunnen aanbieden
inbraakbeveiliging-2

Inbraakbeveiliging

Lees meer over Inbraakbeveiliging

De nieuwe beveiligingswet is van kracht geworden. Deze wet stelt hoge eisen aan bedrijven en organisaties die beveiligingsdiensten leveren en beveiligingsinstallaties aanbrengen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Lees meer over Camerabeveiliging

Camerasystemen hebben hun waarde bewezen in de strijd tegen criminaliteit zoals diefstal en overvallen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
zonnepanelen

Zonnepanelen

Lees meer over Zonnepanelen

Wij installeren CIGS panelen van TSMC (ook wel daglicht panelen genoemd). Een nieuwe technologie panelen die zeer goede prestaties leveren met diffuus licht en op warme dagen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
elektrotechniek

Elektrotechniek

Lees meer over Elektrotechniek

Als specialist op het gebied van verlichting en elektrische installaties van tankstations heeft ons bedrijf een nieuwe LED-armatuur ontwikkeld dat uniek is en bijzonder geschikt als luifel armatuur

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
meldkamer

Meldkamer

Lees meer over Meldkamer

\"Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel...\" Deze uitspraak zal u niet onbekend voorkomen. VAN DER WEERD Beveiligingen wil een sterke schakel die bestaat uit u als onze klant en opdrachtgever.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
toegangscontrole

Toegangscontrole

Lees meer over Toegangscontrole

Naast camera bewaking is toegangscontrole een belangrijk middel om de veiligheid binnen bedrijven te vergroten. Toegangscontrole begint vaak al buiten.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
nieuws

Projecten

Lees meer over Projecten

Bekijk ons meest recente opgeleverde werk, voor scholen bedrijven en tankstations!

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek

Copyright © van der Weerd Beveiligingen - Alle rechten voorbehouden