KSENIA_vdWEERD
Tankstations bewaken

Tankstations bewaken met passende beveiligingssystemen

Tankstations goed kunnen bewaken? Direct de juiste personen inschakelen wanneer er ongenodigde gasten binnen tankstations dringen? Bespreek dan met VAN DER WEERD Beveiligingen wat de behoefte is aan inbraakbeveiliging.

VAN DER WEERD Beveiligingen is een technisch Beveiligingsbedrijf dat beveiligingssystemen kan leveren met gegarandeerde kwaliteit. Vooral camerabewaking is erg geliefd onder tankstations. In de strijd tegen diefstal en criminaliteit binnen tankstations zijn camera’s hét middel om in te zetten. Deze kunnen overvallers niet alleen op beeld zetten maar hebben ook een preventieve werking. Door het plaatsen van camera's bij tankstations en andere plekken weten kwaadwillende dat Big Brother meekijkt, waardoor het aantal misdrijven behoorlijk daalt. Ook gebruik maken van dit effectieve middel in tankstations? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op.

Camerabewaking voor tankstations

Wilt u camerabewaking voor tankstations? Dan kunnen wij dit aan u leveren. Als u kiest voor camerasystemen van VAN DER WEERD Beveiligingen voor tankstations bent u verzekerd van kwaliteit. VAN DER WEERD Beveiligingen gebruikt kwaliteitsproducten zodat deze systemen jaar in jaar uit probleemloos functioneren. Maar welke camera’s kunt u het beste inzetten voor tankstations? Dit is o.a. afhankelijk van:

  • Uw wensen
  • De situatie
  • De plek van tankstations
  • Het budget

Zo kunt u kiezen uit draadloze systemen of conventionele draadsystemen voor tankstations.

Alarmcentrale voor tankstations

Tankstations aan laten sluiten bij een alarmcentrale? Wilt u de juiste personen inschakelen wanneer er een alarm afgaat? VAN DER WEERD Beveiligingen heeft een overeenkomst met de beste meldkamer (tevens de grootste) van Nederland namelijk Security Monitoring Centre B.V. met Alarmcentrales in Tiel en Roermond. Meer informatie? Een afspraak voor beveiligingssystemen voor tankstations? Wij komen graag bij u langs.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Weerd Elektrotechniek logo
Van der Weerd Elektrotechniek
Tankstations bewaken met passende beveiligingssystemen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze diensten

Bekijk de diensten die wij u kunnen aanbieden
inbraakbeveiliging-2

Inbraakbeveiliging

Lees meer over Inbraakbeveiliging

De nieuwe beveiligingswet is van kracht geworden. Deze wet stelt hoge eisen aan bedrijven en organisaties die beveiligingsdiensten leveren en beveiligingsinstallaties aanbrengen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Lees meer over Camerabeveiliging

Camerasystemen hebben hun waarde bewezen in de strijd tegen criminaliteit zoals diefstal en overvallen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
zonnepanelen

Zonnepanelen

Lees meer over Zonnepanelen

Wij installeren CIGS panelen van TSMC (ook wel daglicht panelen genoemd). Een nieuwe technologie panelen die zeer goede prestaties leveren met diffuus licht en op warme dagen.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
elektrotechniek

Elektrotechniek

Lees meer over Elektrotechniek

Als specialist op het gebied van verlichting en elektrische installaties van tankstations heeft ons bedrijf een nieuwe LED-armatuur ontwikkeld dat uniek is en bijzonder geschikt als luifel armatuur

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
meldkamer

Meldkamer

Lees meer over Meldkamer

\"Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel...\" Deze uitspraak zal u niet onbekend voorkomen. VAN DER WEERD Beveiligingen wil een sterke schakel die bestaat uit u als onze klant en opdrachtgever.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
toegangscontrole

Toegangscontrole

Lees meer over Toegangscontrole

Naast camera bewaking is toegangscontrole een belangrijk middel om de veiligheid binnen bedrijven te vergroten. Toegangscontrole begint vaak al buiten.

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek
nieuws

Projecten

Lees meer over Projecten

Bekijk ons meest recente opgeleverde werk, voor scholen bedrijven en tankstations!

Bekijken
Van der Weerd Elektrotechniek

Copyright © van der Weerd Beveiligingen - Alle rechten voorbehouden